Sarah Frère

Psychotherapie

voor kinderen vanaf 6 jaar, jongeren, volwassenen en gezinnen
0497 08 80 15

sarahf@groepspraktijkdebrug.be

Mijn naam is Sarah (°1982) en ik werk bij De Brug als Klinisch Orthopedagoog en Psychotherapeute.

Een begeleiding start voor mij vanuit een vertrouwensband die ruimte creëert om jezelf te kunnen zijn. We starten met een intakegesprek, waarin we elkaar beter leren kennen en ik meer zicht krijg op je klacht of probleem, wat je belemmert in je leven, je motivatie, je krachten, je verwachting van therapie en je doelstelling. Samen met jou ga ik op zoek naar wat jou het meest aanspreekt, afgestemd op jouw leven en jouw wensen, om een duidelijk beeld te krijgen van de persoon die voor me zit en wat ik kan hierin kan betekenen. 

Door middel van een kennismakingsgesprek zetten we hier de eerste stap in en start de begeleiding, eventueel aangevuld door een diagnostisch onderzoek, en gaan we samen op zoek naar hoe we jouw uitdagingen zo goed mogelijk kunnen overwinnen. 

Relevante ervaring

Ik werkte als GON-begeleiding en was werkzaam als thuisbegeleidster bij kinderen en gezinnen van prematuur geboren kinderen, kinderen met bepaalde vragen in hun ontwikkeling en opvoedingsadvies voor ouders.

Sinds 2010 ben ik werkzaam als zelfstandig Klinisch Orthopedagoog waarin ik psychodiagnostiek en therapeutische begeleiding van kinderen, jongeren en ouders op mij neem en therapie geef aan volwassenen.  

Opleiding

  • Master Klinische Orthopedagogiek KU Leuven
  • Pedagogische Bekwaamheid (lerarenopleiding) KU Leuven
  • Tweejarige opleiding klinische psychodiagnostiek kinderen en jongeren KULeuven
  • Vierjarige opleiding integratieve psychotherapie volwassenen AIHP Antwerpen i.o. 

Doelgroep

  • individuele therapie kinderen, jongeren en volwassenen
  • gezinstherapie
  • ouderbegeleiding
Terugbetaling mutualiteiten mogelijk
Lid van de Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen (VVO)